Vi vil gerne ønske alle en rigtig glædelig jul og et godt nytår.

På trods af Coronakrise og restriktioner har foreningen har haft et travlt år.
Vi måtte aflyse nogle af vores største arrangementer tilrettelagt i samarbejde med ’Fredsaktivisterne’ og en række engagerede samarbejdspartnere. I stedet blev arrangementerne transformeret til spændende mindre begivenheder, som til sammen har givet en flot opmærksomhed omkring arbejdet for fred Verden.

Vi vil med glæde pege på forårets tre flotte foredrag i serien ”Fred i Verden – hvordan”, den store Fredskoncert i Musikkens Hus, der blev transformeret til 14 små koncerter på byens skoler, Fredsfesten i Aalborg Øst der blev transformeret til mindre events på Herningvej Skole, i Sundhedshuset og på Trekanten, samt på indspilningen af videoen ”Verdensfreden kommer til Aalborg” og den efterfølgende gallapremiere.

Vi er i foreningen rigtig glade for det arbejdet, der er blevet lavet, som har været med til at fremme fredsbudskabet.

Vi vil gerne sige tusind tak til alle vores medlemmer for at støtte op om foreningens virke, og tak til Gudrun & Palle Mørchs Mindefond for deres flotte sponsorat, der blandt andet sikre gratis adgang til forårets foredrag.

Husk at hvis du har lyst til at melde dig ind i foreningen eller give et medlemskab som julegave kan det gøres her på siden.
Prisen er kr. 100,- om året, kr. 20,- for studerende og unge under 25 år.

 

De bedste julehilsner
Fred i Verden – Fredsby Aalborg