Kender du én, der..

– drømmer om at give sine interesser en større betydning?

– ønsker deltage i et værdifuldt fællesskab?

– brænder for arbejdet med fred?

 

Vores største ønske er flere aktive medlemmer og bestyrelsesmedlemmer, som har lyst til at arbejde med konkrete arrangementer i Aalborg og Nordjylland. Ingen behøver ikke være ekspert i noget bestemt – vores udgangspunkt er at alle kan arbejde for en fredeligere verden.

Hvis du eller en af dine venner vil høre mere, så ring eller sms til Niels Erik på tlf. 6014 8910

– vi giver gerne en kop kaffe på Kunsten eller på din yndlingscafé.

Et af foreningens langsigtede mål er etablering af et Fredens Hus i Aalborg – med særligt fokus på børn og unge. Målet er et aktivt fredsmuseum hvor børn, unge – og ældre, kan beskæftige sig med emnet fred ud fra alverdens vinkler – egne fortællinger, det internationale udsyn, historiens vingesus, musik, teater, film, spil, animationer og aktuelle emner. Vi arbejder lige nu med en ”Fredscontainer”. En interaktiv udstilling om fred og konfliktløsning, der skal rundt til byens folkeskoler.

Vi vil gerne brede arbejdet ud til nye områder, som på sigt kan danne fundamentet til Fredens Hus – vi kan tilbyde jer fællesskab, netværk og økonomi.

 

FILM – Hvis du interesserer dig for film kan du være med til at udbygge vores samarbejde med Biffen om filmklub og festival med meningsfulde film for børn og unge.

 

MUSIK – Vi mangler musik og fredstoner i Aalborg – er det måske dig der tager initiativet til et fredskor eller arrangerer den næste koncert?

 

KULTURELLE ARANGEMENTER – Har du lyst til at arrangere foredragsaftener, fredsløb, karnevalsgrupper, tema-arrangementer mm., som taler ind i vores dagsorden?

 

TEATER – Har du lyst til at indgå et samarbejde med byens teatre og spillesteder om aktuelle og fremtidige forestillinger – nye og klassiske vinkler på fred og konflikt?

 

SOCIALE MEDIER – Ligger din lyst eller kompetence omkring de sociale medier, så har vi løbende brug for varetagelse og udvikling af spændende kommunikation.

 

TV og RADIO – Har du lyst til at lave meningsfulde udsendelser. Foreningen har løbende filmet egne arrangementer og har tæt tilknytning til lokalt TV- og radio. Vi vil gerne have flere med på holdet.

 

FREDS-SKOLER – Foreningen har sammen med andre aktører et godt samarbejde med Skoleforvaltningen og byens folkeskoler. En succeshistorie som du kan blive en del af.

 

INTERNATIONALE KONTAKTER – Vil du være kontakt til andre Fredsbyer?

 

Meld jer ind i foreningen og lær os bedre at kende gennem www.fredsbyaalborg.dk.

 

Mange julehilsner fra
Fredsby Aalborg